Новини на компанията

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ MINRRAY НА INFOCOMM 2022 ЛАС ВЕГАС

2022-03-10

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ К MINRRAY НА INFOCOMM 2022 ЛАС ВЕГАС


ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ К MINRRAY НА INFOCOMM 2022 ЛАС ВЕГАС(图1)


InfoComm е най-всеобхватното събитие за аудиовизуални решения, които позволяват интегрирани изживявания, с продукти за аудио, конференции и сътрудничество, цифрови знаци, съдържание, производство и стрийминг, заснемане и производство на видео, контрол и събития на живо.



Minrray ще присъства на InfoComm LasVegas от 4 юни до 10 юни.Елате и проучете как Minrray ще използва актуалните продукти и решения, за да предефинира комуникационния метод по целия свят.

Щанд №: W1570

VIP код: MIN284


Научете повече за InfoComm:https://www.infocommshow.org/


Относно Minrray: Minrray Industry Co., Ltd е лидер в облачната комуникационна индустрия, предлагайки продукти и решения за видеоконференции в глобален мащаб. Основана през 2002 г., Minrray интегрира производство, изследвания и продажби, надявайки се да предостави цялостно решение на нашите клиенти. Подкрепен от професионален технически екип с дълбоки познания, Minrray е награден с много патенти в областта на ISP алгоритъм, обработка на изображения и технология за кодиране. С фокус върху разработването на продукти и технологичните изследвания, Minrray непрекъснато работи върху по-висока резолюция, по-добра интеграция и повече интелигентност.

За повече информация: www.minrrayav.com www.minrraycam.com 



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept